25/01/2024 25/01/2024 Πανηγυρικά εορτάσρτηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 η μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο φερώνυμο εξωκλήσι στις Σπηλιές της ενορίας Κήπων – Κονιστρών επαρχίας Κύμης στην Εύβοια. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία την οποία ετέλεσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου και εφημέριος της ενορίας Πανοσ. Αρχιμανδρίτης...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 21:37

Πανηγύρισε το εξωκλήσι του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στους Κήπους Ευβοίας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το εξωκλήσι του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στους Κήπους Ευβοίας

Πανηγυρικά εορτάσρτηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 η μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο φερώνυμο εξωκλήσι στις Σπηλιές της ενορίας Κήπων – Κονιστρών επαρχίας Κύμης στην Εύβοια.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία την οποία ετέλεσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου και εφημέριος της ενορίας Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Πόγκας με τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.

Την εορτή τίμησαν πολλοί πιστοί από την ευρύτερη περιοχή των Κονιστρών και Κύμης ώστε να λάβουν την χάρη του Αγίου.

Επίσης τους ύμνους απέδωσαν ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κύμης κ. Ευάγγελος Στάμου με τον Αναγνώστη – Ιεροψάλτη Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιβολίων κ. Αναστάσιο Ρέτσα.

(Φωτογραφίες: Ενορία Περιβολίων)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων