20/07/2023 20/07/2023 Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Προφήτη Ηλία στο φερώνυμο εξωκλήσι που βρίσκεται στο ορεινό χωριό του Μακρυχωρίου επαρχίας Κονιστρών Κύμης και με την ευκαιρία της εορτής τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με ιερουργό τον εορτάζοντα εφημέριο των ενοριών Ωρολογίου και Μακρυχωρίου Πρεσβύτερο π. Ηλία Παπαφακλή. Την εορτή τίμησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Μακρυχωρίου...
20 Ιουλίου, 2023 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2023 - 20:47

Πανηγύρισε το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Μακρυχώρι Κύμης

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Μακρυχώρι Κύμης

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Προφήτη Ηλία στο φερώνυμο εξωκλήσι που βρίσκεται στο ορεινό χωριό του Μακρυχωρίου επαρχίας Κονιστρών Κύμης και με την ευκαιρία της εορτής τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με ιερουργό τον εορτάζοντα εφημέριο των ενοριών Ωρολογίου και Μακρυχωρίου Πρεσβύτερο π. Ηλία Παπαφακλή.

Την εορτή τίμησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Μακρυχωρίου κ. Σταύρος Δήμου, η Πρόεδρος του Περιβαντολογικού Συλλόγου Μακρυχωρίου κ. Βασιλική Πετράκη, ο εκ Μακρυχωρίου καταγόμενος Ιατρός – Μαιευτήρας κ. Ευάγγελος Παρασκευάς και οι πιστοί από την ενορία του Μακρυχωρίου.

(Φωτογραφίες: Θρασύβουλος Ζαχαριάς – Δημήτριος Πετρογιάννης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων