11/08/2021 11/08/2021 Το εσπέρας της Τετάρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ μετέβη στον ιερό ναό της Παναγίας Λιαουτσάνισας στην Κύμη, όπου χοροστάτησε στον εσπερινό και την ιερά παράκληση και εν συνεχεία ετέλεσε το ιερό ευχέλαιο εν όψει της προλαβούσης θεομητορικής εορτής ενώπιον της ιεράς και σεβασμίου εικόνος της Παναγίας Λιαουτσάνισας, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο...
11 Αυγούστου, 2021 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2021 - 21:30

Παράκληση και Ευχέλαιο στην Παναγία Λιαουτσάνισα Κύμης

Διαδώστε:
Παράκληση και Ευχέλαιο στην Παναγία Λιαουτσάνισα Κύμης

Το εσπέρας της Τετάρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ μετέβη στον ιερό ναό της Παναγίας Λιαουτσάνισας στην Κύμη, όπου χοροστάτησε στον εσπερινό και την ιερά παράκληση και εν συνεχεία ετέλεσε το ιερό ευχέλαιο εν όψει της προλαβούσης θεομητορικής εορτής ενώπιον της ιεράς και σεβασμίου εικόνος της Παναγίας Λιαουτσάνισας, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ έχρισε δια της του ελαίου χρίσεως τους πιστούς που συμμετείχαν στην ιερά ακολουθία ιστάμενοι βάση των υγειονομικών διατάξεων.

Φωτογραφία: Σπυρίδων Ψυχογιός

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων