29/01/2024 29/01/2024 Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το εσπέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ συνοδευόμενος από τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύμης, ανταποκρινόμενος την ευγενή πρόσκληση του Διοικητού της Υπηρεσίας Επιπυραγού κ. Δημήτριου Δεμερούτη. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ τέλεσε τον Αγιασμό και την κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας παρουσία του Διοικητού...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2024 - 11:18

Ποιμαντική επίσκεψη Μητροπολίτη Καρυστίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύμης

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη Μητροπολίτη Καρυστίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύμης

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το εσπέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ συνοδευόμενος από τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύμης, ανταποκρινόμενος την ευγενή πρόσκληση του Διοικητού της Υπηρεσίας Επιπυραγού κ. Δημήτριου Δεμερούτη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ τέλεσε τον Αγιασμό και την κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας παρουσία του Διοικητού κ. Δημητρίου Δεμερούτη και των Αξιωματικών του Αντιπεριφερειάρχου Παιδείας κ. Αναστασίου Βελισαρίου, του Αντιδημάρχου Κύμης κ. Αργυρίου Μπάφρα και του πρώην Αντιδημάρχου κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου.

Με την ευκαιρία της επισκέψεως του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Διοικητή, τους Αξιωματικούς, τους Πυροσβέστες και τους εργαζομένους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την θυσιαστική προσφορά τους στους οποίους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων