05/12/2023 05/12/2023 Τις ευχές του προς τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με αφορμή τη συμπλήρωση 55 ετών Αρχιερατικής Διακονίας του “πρύτανη”, όπως έχει χαρακτηριστεί, της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Με αφορμή το γεγονός, ο Παναγιώτατος, δια του Πατριαρχικού γράμματος το οποίο διαβωάστηκε μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας...
05 Δεκεμβρίου, 2023 - 8:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2023 - 8:30

Συγχαρητήριο Μήνυμα Οικουμενικού Πατριάρχη στον Μητροπολίτη Καρυστίας για τα 55 χρόνια Αρχιερατικής Διακονίας

Διαδώστε:
Συγχαρητήριο Μήνυμα Οικουμενικού Πατριάρχη στον Μητροπολίτη Καρυστίας για τα 55 χρόνια Αρχιερατικής Διακονίας

Τις ευχές του προς τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με αφορμή τη συμπλήρωση 55 ετών Αρχιερατικής Διακονίας του “πρύτανη”, όπως έχει χαρακτηριστεί, της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Με αφορμή το γεγονός, ο Παναγιώτατος, δια του Πατριαρχικού γράμματος το οποίο διαβωάστηκε μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας η οποία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του χωριού Άγιος Ιωάννης εις τιμήν και μνήμην του Αγίου Πορφυρίου, συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο κ. Σεραφείμ. Το Σεπτό Πατριαρχικό Γράμμα ανέγνωσε ο εκ Στύρων Ευβοίας Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρος.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας κ. Σεραφείμ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και ευχαριστία του, διότι ο Παναγιώτατος, εμνήσθη του γεγονότος τούτου παρά τον φόρτο της εργασίας του και των μεριμνών του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων