02/01/2019 02/01/2019 Κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε τη 1η Ιανουαρίου από το Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημο στη πρωτεύουσα της Χαλκιδικής τον Πολύγυρο παρουσία του Αντιπερειφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου, του αντιδήμαρχου Πολυγύρου Χρήστου Βορδού και άλλων επισήμων. Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στον ι.μ. ν. αγ. Νικολάου και η πανηγυρική Δοξολογία για το νέο έτος. Όλοι ευχήθηκαν...
02 Ιανουαρίου, 2019 - 10:09

Κοπή Βασιλόπιτας στη πρωτεύουσα της Χαλκιδικής

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στη πρωτεύουσα της Χαλκιδικής

Κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε τη 1η Ιανουαρίου από το Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημο στη πρωτεύουσα της Χαλκιδικής τον Πολύγυρο παρουσία του Αντιπερειφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου, του αντιδήμαρχου Πολυγύρου Χρήστου Βορδού και άλλων επισήμων. Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στον ι.μ. ν. αγ. Νικολάου και η πανηγυρική Δοξολογία για το νέο έτος. Όλοι ευχήθηκαν η νέα χρονιά να φέρει ευημερία, ηθική προκοπή και πρόοδο στη πατρίδα και στο καθένα χωριστά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων