08/01/2023 08/01/2023 Εκοιμήθη η πρεσβυτέρα Στυλιανής Πλευράκη όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ίδρυμα Κοινωνικών και Παιδαγωγικών Εφαρμογών της Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος». Η εκλιπούσα είχε αφιερώσει όλη της τη ζωή και την περιουσία για τη δημιουργία και λειτουργία του ιδρύματος, μέσα από το οποίο σώθηκαν εκατοντάδες ζωές κυοφορούμενων εμβρύων, από την έκτρωση και βρήκαν καταφύγιο...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 12:02

Εκοιμήθη η πρεσβυτέρα Στυλιανή Πλευράκη

Διαδώστε:
Εκοιμήθη η πρεσβυτέρα Στυλιανή Πλευράκη

Εκοιμήθη η πρεσβυτέρα Στυλιανής Πλευράκη όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ίδρυμα Κοινωνικών και Παιδαγωγικών Εφαρμογών της Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος».

Η εκλιπούσα είχε αφιερώσει όλη της τη ζωή και την περιουσία για τη δημιουργία και λειτουργία του ιδρύματος, μέσα από το οποίο σώθηκαν εκατοντάδες ζωές κυοφορούμενων εμβρύων, από την έκτρωση και βρήκαν καταφύγιο ακόμη περισσότερες κακοποιημένες γυναίκες.

Η σορός της πρεσβυτέρας θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του ιδρύματος κατά τη διάρκεια της αυριανής Θείας λειτουργίας και θα παραμείνει εκεί μέχρι και την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, στις 16:00.

Ο Αρχιερατικός επίτροπος του ιδρύματος και σύζυγος, πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Πλευράκης, παρακαλεί, όσους επιθυμούν, αντί στεφάνου να ενισχύσετε το έργο του ιδρύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων