12/04/2019 12/04/2019 Τελέστηκε σήμερα η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πολύγυρου χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου. Από νωρίς πιστοί προσέρχονταν στο ναό για να προσκυνήσουν την σεβάσμια Εικόνα της Παναγίας του «Ποταμού» ιερό κειμήλιο που αποθησαυρίζεται στον Ιερό Ναό από της εποχής του Μακαριστού Μητροπολίτου Κασσανδρείας κυρού Ειρηναίου. Στο κήρυγμα...
12 Απριλίου, 2019 - 22:13
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2019 - 22:16

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Πολύγυρο

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Πολύγυρο

Τελέστηκε σήμερα η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πολύγυρου χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου.
Από νωρίς πιστοί προσέρχονταν στο ναό για να προσκυνήσουν την σεβάσμια Εικόνα της Παναγίας του «Ποταμού» ιερό κειμήλιο που αποθησαυρίζεται στον Ιερό Ναό από της εποχής του Μακαριστού Μητροπολίτου Κασσανδρείας κυρού Ειρηναίου. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε την τελευταία στροφή των χαιρετισμών «Ω πανύμνητε μήτερ» και αναφέρθηκε στην μητρική στοργή της Παναγίας προς κάθε χριστιανό που επικαλείται τη βοήθεια και τις μεσιτείες της.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων