26/05/2020 26/05/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Νικοδήμου πρόσφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής ιατρικά υλικά αξίας 11.000 ευρώ με σκοπό την ενίσχυση και την υποστήρικη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και την αναβάθμιση των προσφερομένων στους ασθενείς υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της πανδημία του κορωνοϊού.  Συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη πρόσφερε 4...
26 Μαΐου, 2020 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 12:14

Στο Γεν. Νοσοκομείο Χαλκιδικής πρόσφερε η Μητρόπολη Κασσανδρείας

Διαδώστε:
Στο Γεν. Νοσοκομείο Χαλκιδικής πρόσφερε η Μητρόπολη Κασσανδρείας

Η Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Νικοδήμου πρόσφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής ιατρικά υλικά αξίας 11.000 ευρώ με σκοπό την ενίσχυση και την υποστήρικη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και την αναβάθμιση των προσφερομένων στους ασθενείς υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της πανδημία του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη πρόσφερε 4 μόνιτορ ασθενών ζωτικών παραμέτρων, 230 φιάλες με αντισηπτικό gel χειρός, 1500 χειρουργικές μάσκες και 12 λίτρα κρεμοσάπουνου. Η προσφορά αυτή του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Κασσανδρείας αποτελεί το αδιάκοπο ενδιαφέρον της Εκκλησίας για τους ασθενείς συνανθρώπους μας όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων