14/07/2023 14/07/2023 Με εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέστηκε ο εόρτιος Όρθρος και η Πανηγυρική Aρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου, ο οποίος άγει σήμερα τα ονομαστηριά του. Συλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων κ. Τιμόθεος, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Αθηναγόρας, ιερείς και διάκονοι...
14 Ιουλίου, 2023 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2023 - 18:08

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικοδήμου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικοδήμου

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέστηκε ο εόρτιος Όρθρος και η Πανηγυρική Aρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου, ο οποίος άγει σήμερα τα ονομαστηριά του.

Συλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων κ. Τιμόθεος, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Αθηναγόρας, ιερείς και διάκονοι του τόπου.

Πολλοί πιστοί από όλη τη Μητρόπολη βρέθηκαν στον ιστορικό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Πολυγύρου για να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη τους και να λάβουν την ευχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Εσπερινός των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικοδήμου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων