31/10/2018 31/10/2018 Τα Ιερά Εγκαίνια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Μεταμόρφωση Καστοριάς θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018. Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ. θα τελεσθεί ο Εσπερινός των Εγκαινίων. Τα Ιερά Εγκαίνια ενός Ναού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε...
31 Οκτωβρίου, 2018 - 10:20

Εγκαίνια Ιερού Ναού στη Μεταμόρφωση Καστοριάς

Διαδώστε:
Εγκαίνια Ιερού Ναού στη Μεταμόρφωση Καστοριάς

Τα Ιερά Εγκαίνια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Μεταμόρφωση Καστοριάς θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ. θα τελεσθεί ο Εσπερινός των Εγκαινίων.

Τα Ιερά Εγκαίνια ενός Ναού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε ένα Ναό και με την Ακολουθία αυτή καθαγιάζεται η Αγία Τράπεζα και τα Αντιμήνσια πάνω στα οποία τελείται η Θεία Λειτουργία, ευλογείται το κτίσμα του Ιερού Ναού, ανάβει η ακοίμητη κανδήλα και πραγματοποιούνται και άλλες αγιαστικές πράξεις.

Καλούνται οι κάτοικοι του χωριού και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ως άνω Ιερά Ακολουθία, για να λάβουν την ευλογία και τη χάρη του Κυρίου μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων