03/11/2018 03/11/2018 Τα Ιερά Εγκαίνια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Μεταμόρφωση Καστοριάς τέλεσε το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ. Χθες Παρασκευή είχε τελεσθεί ο Εσπερινός των Εγκαινίων. Τα Ιερά Εγκαίνια ενός Ναού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε ένα Ναό και με την Ακολουθία αυτή καθαγιάζεται η Αγία...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 18:02

Εγκαίνια ναού στην Καστοριά

Διαδώστε:
Εγκαίνια ναού στην Καστοριά

Τα Ιερά Εγκαίνια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Μεταμόρφωση Καστοριάς τέλεσε το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ. Χθες Παρασκευή είχε τελεσθεί ο Εσπερινός των Εγκαινίων.

Τα Ιερά Εγκαίνια ενός Ναού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε ένα Ναό και με την Ακολουθία αυτή καθαγιάζεται η Αγία Τράπεζα και τα Αντιμήνσια πάνω στα οποία τελείται η Θεία Λειτουργία, ευλογείται το κτίσμα του Ιερού Ναού, ανάβει η ακοίμητη κανδήλα και πραγματοποιούνται και άλλες αγιαστικές πράξεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων