12/11/2018 13/11/2018 Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, ημέρα μνήμης του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ θα ιερουργήσει μαζί με όλους τους Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Μεσοποταμίας στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Μεσοποταμίας και θα κομίσει προς προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του τιμωμένου Αγίου. Στο τέλος της ακολουθίας, θα πραγματοποιηθούν θυρανοίξια του...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2018 - 2:39

Εορτή του Αγ. Ιωάν. Χρυσοστόμου στον Ι. Ν. Απ. Πέτρου και Παύλου Μεσοποταμίας στις 13/11

Διαδώστε:
Εορτή του Αγ. Ιωάν. Χρυσοστόμου στον Ι. Ν. Απ. Πέτρου και Παύλου Μεσοποταμίας στις 13/11

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, ημέρα μνήμης του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ θα ιερουργήσει μαζί με όλους τους Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Μεσοποταμίας στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Μεσοποταμίας και θα κομίσει προς προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του τιμωμένου Αγίου.

Στο τέλος της ακολουθίας, θα πραγματοποιηθούν θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Θεοδώρων, το οποίο βρίσκεται στην κάτω αίθουσα του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων