01/12/2018 01/12/2018 Την ιερά μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Νεκταρίου του Καρεώτου, ο οποίος ασκήτεψε στην Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου Καστοριάς, τιμά και εορτάζει η  Εκκλησία στις 5 Δεκεμβρίου. Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, θα εορταστεί η μνήμη του Αγίου Νεκταρίου του Καρεώτου κι έτσι θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία,ιερουργούντος του...
01 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2018 - 17:05

Η Ι.Μονή Αγίων Αναργύρων θα εορτάσει τον Άγιο Νεκτάριο τον Καρεώτη

Διαδώστε:
Η Ι.Μονή Αγίων Αναργύρων θα εορτάσει τον Άγιο Νεκτάριο τον Καρεώτη

Την ιερά μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Νεκταρίου του Καρεώτου, ο οποίος ασκήτεψε στην Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου Καστοριάς, τιμά και εορτάζει η  Εκκλησία στις 5 Δεκεμβρίου.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, θα εορταστεί η μνήμη του Αγίου Νεκταρίου του Καρεώτου κι έτσι θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία,ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθεί το 30ετές Ιερό Μνημόσυνο του αειμνήστου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίων Αναργύρων Αρχιμ. Αμβροσίου Πούλιου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων