24/11/2018 24/11/2018 Τα Θυρανοίξια του βυζαντινού Ιερού Ναού Παναγίας στην περιοχή «Ξενία» πόλεως Καστοριάς θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του βυζαντινού Ιερού Ναού από τη 16η Εφορεία Βυζαντιονών Αρχαιοτήτων Καστοριάς. Η Ακολουθία θα τελεσθεί στις 5.00 μ.μ. και θα ακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός...
24 Νοεμβρίου, 2018 - 14:21

Θυρανοίξια σε Βυζαντινό ναό στην Καστοριά

Διαδώστε:
Θυρανοίξια σε Βυζαντινό ναό στην Καστοριά

Τα Θυρανοίξια του βυζαντινού Ιερού Ναού Παναγίας στην περιοχή «Ξενία» πόλεως Καστοριάς θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του βυζαντινού Ιερού Ναού από τη 16η Εφορεία Βυζαντιονών Αρχαιοτήτων Καστοριάς. Η Ακολουθία θα τελεσθεί στις 5.00 μ.μ. και θα ακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας. Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου το πρωί θα τελεσθεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Σεραφείμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων