06/02/2023 06/02/2023 Στο πλαίσιο των Εσπερινών Κηρυγμάτων που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος παραχώρησε ομιλία με θέμα: «Αφιέρωση σ᾿ όσους τον νόμο τον πνευματικό τηρούν» το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023. Την ομιλία προλόγισε ο οικείος Μητροπολίτης κ. Ιωήλ, ο οποίος και ευχαρίστησε τον...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2023 - 16:21

«Αφιέρωση σ᾿ όσους τον νόμο τον πνευματικό τηρούν»: Ομιλία Μητροπολίτη Καστορίας στα Γιαννιτσά

Διαδώστε:
«Αφιέρωση σ᾿ όσους τον νόμο τον πνευματικό τηρούν»: Ομιλία Μητροπολίτη Καστορίας στα Γιαννιτσά

Στο πλαίσιο των Εσπερινών Κηρυγμάτων που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος παραχώρησε ομιλία με θέμα: «Αφιέρωση σ᾿ όσους τον νόμο τον πνευματικό τηρούν» το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023.

Την ομιλία προλόγισε ο οικείος Μητροπολίτης κ. Ιωήλ, ο οποίος και ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος κατά το πέρας του κηρύγματος ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και τόνισε ότι η ομιλία του αυτή, βασισμένη κυρίως στην διδασκαλία του Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού, είναι αφιερωμένη πρωτίστως στον πνευματικό του πατέρα, Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, καθώς και σε όλους όσους αγωνίζονται να εφαρμόσουν τον νόμο της απροϋπόθετης αγάπης για τον Θεό και τον πλησίον.

Ακολουθεί το βίντεο της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλινίκου από το κανάλι στο YouTube της ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών, όπου πραγματοποιούνται τα Εσπερινά Κηρύγματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων