04/11/2022 04/11/2022 Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, ο Μητροπολίτης Καστορίας Καλλίνικος συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρ. π. Ελευθέριο Συτιλίδη και τον Διάκονο Παύλο, τέλεσε τον αγιασμό στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς.  Παρόντες ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ Γρηγόριος Χάτσιος, η Διευθύντρια, οι Ιατροί και οι Νοσηλευτές της Κλινικής κ.ά. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους ιατρούς, και στην...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 21:57

Αγιασμό στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλλίνικος

Διαδώστε:
Αγιασμό στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλλίνικος

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, ο Μητροπολίτης Καστορίας Καλλίνικος συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρ. π. Ελευθέριο Συτιλίδη και τον Διάκονο Παύλο, τέλεσε τον αγιασμό στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς. 

Παρόντες ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ Γρηγόριος Χάτσιος, η Διευθύντρια, οι Ιατροί και οι Νοσηλευτές της Κλινικής κ.ά.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους ιατρούς, και στην συνέχεια μαζί με τον π. Ελευθέριο παρέδωσαν στο Νοσοκομείο ένα παιδικό πιεσόμετρο, προσφορά του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων