08/05/2023 08/05/2023 Την Κυριακή 7 Μαϊου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού των εγκαινίων του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης της Ελληνικής Αστυνομίας Καστοριάς. Στην τελετή παραβρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του τόπου, εκρόσωποι των...
08 Μαΐου, 2023 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2023 - 9:57

Αγιασμός Εγκαινίων στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς

Διαδώστε:
Αγιασμός Εγκαινίων στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς

Την Κυριακή 7 Μαϊου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού των εγκαινίων του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης της Ελληνικής Αστυνομίας Καστοριάς.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του τόπου, εκρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και φορέων και βεβαίως τα στελέχη της αστυνομίας της Καστοριάς.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Υπουργό στην Καστοριά, συνεχάρη την Πολιτεία για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο και επήνεσε τους αστυνομικούς για την προσφορά τους στην κοινωνία γενικότερα και στην Καστοριά ειδικότερα.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων ο Σεβασμιώτατος, προσέφερε εικόνες του προστάτου της Καστοριάς Αγίου Μηνά στον Υπουργό κ.Θεοδωρικάκο και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ.Μαυρόπουλο και μία μεγάλη εικόνα του Χριστού με μία εικόνα του Αγ.Καλλινίκου στον Διευθυντή της Αστυνομίας Καστοριάς κ. Νικόλαο Έξαρχο.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού ο κ.Υπουργός μαζί με τον Σεβασμιώτατο και ανώτατους αξιοματούχους του Υπουργείου, έκοψε την κορδέλα του νέου κτηρίου και ακολούθησε ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Ήταν πράγματι μία ιστορική ημέρα για την Καστοριά που μας χαροποίησε όλους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων