15/09/2023 15/09/2023 Απεστάλη σήμερα η βοήθεια που συγκέντρωσε η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Τα εφόδια που συγκέντρωσαν οι Ενορίες σε τρεις ημέρες, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος, όπου με την βοήθεια των ενοριτών έγινε διαλογή και φορτώθηκαν σε παλέτες. Συγκεντρώθηκαν σαράντα (40) παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης, ήτοι τρόφιμα μακράς διαρκείας, κονσέρβες,...
15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 19:34

Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας

Διαδώστε:
Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας

Απεστάλη σήμερα η βοήθεια που συγκέντρωσε η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Τα εφόδια που συγκέντρωσαν οι Ενορίες σε τρεις ημέρες, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος, όπου με την βοήθεια των ενοριτών έγινε διαλογή και φορτώθηκαν σε παλέτες.

Συγκεντρώθηκαν σαράντα (40) παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης, ήτοι τρόφιμα μακράς διαρκείας, κονσέρβες, εμφιαλωμένα νερά και καθαριστικά.

Εστάλησαν στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος, στις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου της, για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών που εξυπηρετούνται από αυτή.

Μεταφέρθησαν με εταιρεία Μεταφορών της Καστοριάς, η οποία χρέωσε μόνο τα καύσιμα του μεγάλου φορτηγού με επικαθήμενο, που χρειάσθηκε για την μεταφορά.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί τους Ενορίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, τους Εφημερίους και τους εθελοντές των Ενοριών, και ιδιαιτέρως της Ενορίας του Αγίου Νικάνορος.

2023 - Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων