23/08/2023 23/08/2023 Με την λύπη αλλά και με την ελπίδα της κατάσβεσης των πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος ανέπεμψε χθες Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023  Ειδική Δέηση υπέρ κατάσβεσης των πυρκαγιών, υπέρ των πυροπαθών, των πυροσβεστών και των εθελοντών στις προσπάθειες κατάσβεσης  μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας  στον κατάμεστο Ιερό Ναό της...
23 Αυγούστου, 2023 - 15:04

Δεήση υπέρ κατάσβεσης των πυρκαγιών από τον Μητροπολίτη Καστορίας – Η προσευχή μαθήτριας Δημοτικού Σχολείου

Διαδώστε:
Δεήση υπέρ κατάσβεσης των πυρκαγιών από τον Μητροπολίτη Καστορίας – Η προσευχή μαθήτριας Δημοτικού Σχολείου

Με την λύπη αλλά και με την ελπίδα της κατάσβεσης των πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος ανέπεμψε χθες Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023  Ειδική Δέηση υπέρ κατάσβεσης των πυρκαγιών, υπέρ των πυροπαθών, των πυροσβεστών και των εθελοντών στις προσπάθειες κατάσβεσης  μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας  στον κατάμεστο Ιερό Ναό της Παναγίας της Κουμπελίδικης επί της εορτής της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κάποια μαθήτρια Δημοτικού, λυπημένη για την συμφορά των πυρκαιών, απέστειλε στον Σεβασμιώτατο ένα μήνυμα-προσευχή προς την Παναγία για την κατάσβεση της φωτιάς:

«Το Εικόνισμά σου, Παναγία, κοιτάω

προσεύχομαι και δακρύζω.

Να σώσεις την Πατρίδα μας από τις φωτιές

μόνο σε σένα ελπίζω».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων