02/09/2019 02/09/2019 Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, Αρχή της Ινδίκτου – εκκλησιαστική πρωτοχρονιά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς πλαισιούμενος από τον π. Φώτιο Λεβέντη, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τον διάκονο π. Αγαθόνικο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας αντί θείου κηρύγματος ανέγνωσε την Εγκύκλιο του Οικουμενικού Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ.κ....
02 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:37

Εορτή της Ινδίκτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς

Διαδώστε:
Εορτή της Ινδίκτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, Αρχή της Ινδίκτου – εκκλησιαστική πρωτοχρονιά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς πλαισιούμενος από τον π. Φώτιο Λεβέντη, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τον διάκονο π. Αγαθόνικο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας αντί θείου κηρύγματος ανέγνωσε την Εγκύκλιο του Οικουμενικού Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου για την εορτή της Ινδίκτου και πρώτης ημέρας του εκκλησιαστικού έτους ως «Ημέρας προστασίας του περιβάλλοντος».

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ετέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού προς ευλογία και αγιασμό όλων των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων