01/03/2024 01/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικος υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκεής 1ης Μαρτίου 2024 τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή και χρυσό Ολυμπιονίκη κ. Πύρρο Δήμα, ο οποίος βρίσκεται στην Καστοριά στο πλαίσιο επισκέψεών του σε σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, όπου πραγματοποιεί ενημερωτικές ημερίδες για την ενδοσχολική βία. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε τον κ. Πύρρο Δήμα, ως τον...
01 Μαρτίου, 2024 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 21:03

Επίσκεψη του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα στον Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα στον Μητροπολίτη Καστορίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικος υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκεής 1ης Μαρτίου 2024 τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή και χρυσό Ολυμπιονίκη κ. Πύρρο Δήμα, ο οποίος βρίσκεται στην Καστοριά στο πλαίσιο επισκέψεών του σε σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, όπου πραγματοποιεί ενημερωτικές ημερίδες για την ενδοσχολική βία.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε τον κ. Πύρρο Δήμα, ως τον άνθρωπο που «σήκωσε την Ελλάδα» στα χέρια του και την δόξασε, κατακτώντας τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και ένα χάλκινο και είχαν συζήτηση για διάφορα θέματα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμας, επισκέφτηκε και τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και συνομίλησε με όλους τους εργαζομένους στην διοικήση των Γραφείων, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς Καστορίας «Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος».

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε μια μεταξοτυπία του ήρωα Παύλου Μελά, ένα βιβλίο του και ένα λεύκωμα με όλες τις σημαντικές αγιογραφίες από τα «Ρωμέικα» Παρεκκλήσια της Καστοριάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων