14/06/2023 15/06/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ο Στρατάρχης του Γ´ Σώματος Στρατού που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη Αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Συντάγματος Καστοριάς Αντισυνταγματάρχη κ. Θωμά Γεωργιάδη, από τον Υποδιοικητή της Ταξιαρχίας Κοζάνης Συνταγματάρχη κ. Ιωάννη Σμαλιό και άλλους αξιωματικούς και στρατιωτικούς. Ο Σεβασμιώτατος...
14 Ιουνίου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2023 - 3:21

Επίσκεψη του Στρατάρχη Γ´ Σώματος Στρατού στον Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Στρατάρχη Γ´ Σώματος Στρατού στον Μητροπολίτη Καστορίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ο Στρατάρχης του Γ´ Σώματος Στρατού που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη Αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Συντάγματος Καστοριάς Αντισυνταγματάρχη κ. Θωμά Γεωργιάδη, από τον Υποδιοικητή της Ταξιαρχίας Κοζάνης Συνταγματάρχη κ. Ιωάννη Σμαλιό και άλλους αξιωματικούς και στρατιωτικούς.

Ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τον κ. Στρατάρχη στο μνημείο του Μητροπολίτου Γερμανού Καραβαγγέλη, όπου και τα οστά του θρυλικού Μητροπολίτη, στο μνημείο του Παύλου Μελά και στον Ναό των Ταξιαρχών, όπου είναι θαμμένος μαζί με την σύζυγό του Ναταλία.

Επίσης ξενάγησε τον κ. Στρατάρχη στο κτίριο Ταβιθά, όπου οι εθελόντριες γυναίκες της Καστοριάς μαγειρεύουν συσσίτιο για 270 άτομα καθημερινά.

Ο Στρατάρχης και ο Σεβασμιώτατος είχαν συζήτηση για διάφορα θέματα της Επαρχίας και ιστορικά θέματα, μεταξύ των οποίων για τον νέο Άγιο της Εκκλησίας μας, τον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσης, που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα ΛΟΚ και μάλιστα στην Επαρχία Καστοριάς, και αντάλλαξαν συμβολικά δώρα.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

14/6/2023 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων