24/01/2022 24/01/2022 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο συναντήθηκε στο Επισκοπείο η υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, στα πλαίσια της επίσκεψής της στην Καστοριά, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου. Συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την Καστοριά, τις ομορφιές, τις μοναδικότητες και την προοπτική της, κυρίως όσον αφορά τα εκκλησιαστικά μνημεία και την εκκλησιαστική ιστορία της...
24 Ιανουαρίου, 2022 - 16:43

Επίσκεψη υφυπουργού Τουρισμού στον Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη υφυπουργού Τουρισμού στον Μητροπολίτη Καστορίας

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο συναντήθηκε στο Επισκοπείο η υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, στα πλαίσια της επίσκεψής της στην Καστοριά, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου.

Συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την Καστοριά, τις ομορφιές, τις μοναδικότητες και την προοπτική της, κυρίως όσον αφορά τα εκκλησιαστικά μνημεία και την εκκλησιαστική ιστορία της Επαρχίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κ. Υφυπουργό, της προσέφερε μια εικόνα του οσίου Νικάνορος και την ξενάγησε στο Επισκοπείο.

Φωτογραφίες: Μητρόπολη Καστορίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων