22/04/2022 22/04/2022 Στις Ακολουθίες των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού στον Καθεδρικό Ναό της Καστοριάς χοροστάτησε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, με την παρουσία πολλών ευλαβών Χριστιανών που προσέτρεξαν στον Ναό για να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό και τον Τάφο του Κυρίου. Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης μίλησε για το πως...
22 Απριλίου, 2022 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2022 - 19:01

Η Ακολουθία των Παθών και της Αποκαθήλωσης στη Μητρόπολη Καστορίας

Διαδώστε:
Η Ακολουθία των Παθών και της Αποκαθήλωσης στη Μητρόπολη Καστορίας

Στις Ακολουθίες των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού στον Καθεδρικό Ναό της Καστοριάς χοροστάτησε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, με την παρουσία πολλών ευλαβών Χριστιανών που προσέτρεξαν στον Ναό για να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό και τον Τάφο του Κυρίου. Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης μίλησε για το πως ο Χριστός έσωσε τον άνθρωπο με αγάπη, δικαιοσύνη, σοφία και δύναμη.

Την προηγούμενη ημέρα, την Αγία και Μεγάλη Πέμπτη με ιδιαίτερη λαμπρότητα και βαθειά κατάνυξη τελέσθηκε η Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καστορίας. Στην Ακολουθία του Όρθρου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικος και έλαβαν μέρος οι ιερείς και οι διάκονοι του Μητροπολιτικού Ναού.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων