31/01/2022 31/01/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας ευτύχησε να έχει πάντα καλούς Ποιμενάρχες που άφησαν αγαθή μνήμη στον λαό. Χθες, εορτή των Τριών Ιεραρχών, ήταν η επέτειος της κοιμήσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Γρηγορίου (Παπουτσοπούλου). Με την ευκαιρία αυτή η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας αναδημοσίευσε την χειρόγραφη διαθήκη του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Γρηγορίου, για να θυμήσει την ευγενική...
31 Ιανουαρίου, 2022 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 10:05

Η διαθήκη του Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Γρηγορίου (Παπουτσοπούλου)

Διαδώστε:
Η διαθήκη του Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Γρηγορίου (Παπουτσοπούλου)

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας ευτύχησε να έχει πάντα καλούς Ποιμενάρχες που άφησαν αγαθή μνήμη στον λαό. Χθες, εορτή των Τριών Ιεραρχών, ήταν η επέτειος της κοιμήσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Γρηγορίου (Παπουτσοπούλου).

Με την ευκαιρία αυτή η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας αναδημοσίευσε την χειρόγραφη διαθήκη του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Γρηγορίου, για να θυμήσει την ευγενική ψυχή του, την αγάπη του και την πνευματικότητα του.

Δείτε εδώ ολόκληρη της Διαθήκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων