13/10/2023 13/10/2023 Την 15η Οκτωβρίου, εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, άγει τα ονομαστήρια του. Οι ιερές ακολουθίες της εορτής του Αγίου Καλλινίκου, θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, ως εξής: Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. θα...
13 Οκτωβρίου, 2023 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2023 - 15:55

Η εορτή του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης και τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης και τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Καστορίας

Την 15η Οκτωβρίου, εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, άγει τα ονομαστήρια του.

Οι ιερές ακολουθίες της εορτής του Αγίου Καλλινίκου, θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, ως εξής:

Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ την κυριώνυμο ημέρα Κυριακή 15 Οκτωβρίου ώρα 7:00 π.μ., θα τελεσθεί ο Όρθρος και το Αρχιερατικό Συλλείτουργο.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, θα δέχεται ευχές για την ονομαστική του εορτή στο Ιερό Επισκοπείο, το Σάββατο μετά τον Εσπερινό, την Κυριακή πρωί μετά την Θεία Λειτουργία, και την Κυριακή το απόγευμα.

Η προσευχητική μας παρουσία στις ιερές ακολουθίες του Αγίου Καλλινίκου, θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για τον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων