04/05/2023 04/05/2023 Χθες, Τετάρτη 3 Μαϊου, ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε το Ενυδρείο Καστοριάς που φέρει το όνομα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη. Ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε στον κ. Δήμαρχο και στους υπευθύνους του Ενυδρείου μια μεγάλη κορνίζα με την φωτογραφία του Παναγιωτάτου, προκειμένου να αναρτηθεί στην είσοδο...
04 Μαΐου, 2023 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2023 - 10:18

Η φωτογραφία του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Ενυδρείο Καστοριάς

Διαδώστε:
Η φωτογραφία του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Ενυδρείο Καστοριάς

Χθες, Τετάρτη 3 Μαϊου, ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε το Ενυδρείο Καστοριάς που φέρει το όνομα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη.

Ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε στον κ. Δήμαρχο και στους υπευθύνους του Ενυδρείου μια μεγάλη κορνίζα με την φωτογραφία του Παναγιωτάτου, προκειμένου να αναρτηθεί στην είσοδο του κτιρίου.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε από το προσωπικό τόσο στο Ενυδρείο, όσο και στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το οποίο συστεγάζεται στο κτίριο, καθώς και στον θαυμάσιο περιβάλλοντα χώρο αναψυχής, και συνεχάρη τους υπευθύνους και τους εργαζομένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων