30/04/2022 30/04/2022 Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, στην προσπάθεια να απαλύνει το πόνο των θλιβομένων συνανθρώπων μας και για να γίνουν όλοι μέτοχοι της Αναστάσιμης χαράς μοίρασε 1000 κουπόνια σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας με τα οποία μπορούσαν να προμηθευτούν το Γεύμα της Λαμπρής από εστιατόρια της Καστοριάς και Άργους Ορεστικού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας...
30 Απριλίου, 2022 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2022 - 23:27

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας απάλυνε τον πόνο των αναξιοπαθούντων το Πάσχα

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας απάλυνε τον πόνο των αναξιοπαθούντων το Πάσχα

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, στην προσπάθεια να απαλύνει το πόνο των θλιβομένων συνανθρώπων μας και για να γίνουν όλοι μέτοχοι της Αναστάσιμης χαράς μοίρασε 1000 κουπόνια σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας με τα οποία μπορούσαν να προμηθευτούν το Γεύμα της Λαμπρής από εστιατόρια της Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε δημόσια τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεώς π. Ελευθέριο Συτιλίδη καθώς και όλους τους συνεργάτες που διενήργησαν αυτή την προσπάθεια.

«Η Ιερά Μητρόπολη προσπαθεί να βρίσκεται πάντα κοντά στον συνάνθρωπο σεβόμενη πάντα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων