25/08/2021 25/08/2021 Ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί τους πιστούς να παραβρεθούν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Πόποβιτς που θα πραγματοποιηθεί στον θερινό κινηματογράφο Ολύμπιον στην Καστοριά αύριο, Πέμπτη 26 Αυγούστου, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη. Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως και πραγματοποιήθηκε με την...
25 Αυγούστου, 2021 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2021 - 13:36

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας για την πρεμιέρα της ταινίας ο “ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας για την πρεμιέρα της ταινίας ο “ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”

Ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί τους πιστούς να παραβρεθούν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Πόποβιτς που θα πραγματοποιηθεί στον θερινό κινηματογράφο Ολύμπιον στην Καστοριά αύριο, Πέμπτη 26 Αυγούστου, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη.

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως και πραγματοποιήθηκε με την έγκριση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και τη στήριξη της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Σε συνεννόηση με την διεύθυνση του κινηματογράφου υπάρχει δυνατότητα ομαδικής συμμετοχής από ενορίες με μειωμένο εισιτήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του κινηματογράφου στον αριθμό 6947133800.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων