12/11/2019 12/11/2019 Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα Ελευθέρια της πόλεως Καστορίας, αλλά και του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού, πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερα συγκινητική ομιλία από την κ. Βιβή Δούκη για τον Γερμανό Καραβαγγέλη, τον εθνεγέρτη του Μακεδονικού Αγώνα, με τον τίτλο : “Ο Γερμανός Καραβαγγέλης… ως Ιεράρχης του ’21”. Οι ακροατές γέμισαν από νωρίς την αίθουσα...
12 Νοεμβρίου, 2019 - 10:07
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2019 - 10:15

Η ομιλία για τον Γερμανό Καραβαγγέλη που συγκίνησε την Καστοριά

Διαδώστε:
Η ομιλία για τον Γερμανό Καραβαγγέλη που συγκίνησε την Καστοριά

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα Ελευθέρια της πόλεως Καστορίας, αλλά και του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού, πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερα συγκινητική ομιλία από την κ. Βιβή Δούκη για τον Γερμανό Καραβαγγέλη, τον εθνεγέρτη του Μακεδονικού Αγώνα, με τον τίτλο : “Ο Γερμανός Καραβαγγέλης… ως Ιεράρχης του ’21”.

Οι ακροατές γέμισαν από νωρίς την αίθουσα του Ξενοδοχείου ESPEROS με πρώτον τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Η κ. Δούκη καθήλωσε το ακροατήριο, ομιλώντας για τον Γερμανό Καραβαγγέλη επί τη ευκαιρία της συμπληρώσεως 60 ετών από την μετακομιδή των οστών του Ιεράρχου αυτού από την Βιέννη στην Καστοριά. Η συγκινητική ομιλία διανθήθηκε από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο αναβίωσε μνήμες από το σημαντικό αυτό γεγονός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων