01/12/2021 01/12/2021 Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Diktyo1 και στην Χρύσα Κοσμίδου έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης περιέγραψε τις πρώτες εντυπώσεις του από την Καστοριά, τους ανθρώπους και τα μνημεία της, σχολίασε τις επαφές του με τους φορείς αλλά και τα παιδιά, με τα οποία απέκτησε...
01 Δεκεμβρίου, 2021 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2021 - 23:15

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του νέου Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του νέου Μητροπολίτη Καστορίας

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Diktyo1 και στην Χρύσα Κοσμίδου έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης περιέγραψε τις πρώτες εντυπώσεις του από την Καστοριά, τους ανθρώπους και τα μνημεία της, σχολίασε τις επαφές του με τους φορείς αλλά και τα παιδιά, με τα οποία απέκτησε ήδη μια ιδιαίτερη σχέση, αλλά και διετύπωσε τους άξονες μέσα από τους οποίους θα λειτουργήσουν οι δράσεις της Μητροπόλεως, σε δομές όπως οι φιλανθρωπικές κτλ.

Την συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο από το 01:00 έως το 31:00.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων