14/03/2023 14/03/2023 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου Καστοριάς τελέστηκε το εσπέρας της Κυριακής Β’ των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά), ο Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου και με την συμμετοχή πολλών κληρικών και πιστών κατοίκων της Καστοριάς. Κατά τον Κατανυτικό Εσπερινό προσκεκλημένος ομιλητής, ήταν ο Αρχιμανδρίτης Αχίλλειος Τσούτσουρας, ιεροκήρυκας της Ιεράς...
14 Μαρτίου, 2023 - 10:09

Καστοριά: Ο Αρχιμανδρίτης Αχίλλιος Τσούτσουρας ομιλητής στον Κατανυκτικό Εσπερινό

Διαδώστε:
Καστοριά: Ο Αρχιμανδρίτης Αχίλλιος Τσούτσουρας ομιλητής στον Κατανυκτικό Εσπερινό

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου Καστοριάς τελέστηκε το εσπέρας της Κυριακής Β’ των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά), ο Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου και με την συμμετοχή πολλών κληρικών και πιστών κατοίκων της Καστοριάς.

Κατά τον Κατανυτικό Εσπερινό προσκεκλημένος ομιλητής, ήταν ο Αρχιμανδρίτης Αχίλλειος Τσούτσουρας, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Πύλης και Γαρδικίου, ο οποίος ανέλυσε θέμα με τίτλο «Αυτός νοιάζεται για εμάς».

Στο τέλος της ομιλίας ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε τον π. Αχίλλειο για την εμπεριστατωμένη και πνευματική ομιλία του που οφέλησε τον λαό.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων