11/02/2020 11/02/2020 Ο θεσμός του Διαγωνισμού Έκθεσης μεταξύ των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Καστοριάς έχει εξελιχθεί σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την Μητρόπολη Καστορίας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων συνεχώς αυξάνεται και οι μικροί μαθητές δραστηριοποιούνται και δημιουργούν, αποδεικνύοντας ότι πολλές φορές, προκειμένου να αναδειχθούν τα τάλαντα που χαρίζει ο Θεός στον καθένα, αρκεί να...
11 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2020 - 16:33

Με θέμα την αλληλεγγύη στο σχολικό μπούλινγκ, συνεχίζεται ο διαγωνισμός έκθεσης

Διαδώστε:
Με θέμα την αλληλεγγύη στο σχολικό μπούλινγκ, συνεχίζεται ο διαγωνισμός έκθεσης

Ο θεσμός του Διαγωνισμού Έκθεσης μεταξύ των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Καστοριάς έχει εξελιχθεί σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την Μητρόπολη Καστορίας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων συνεχώς αυξάνεται και οι μικροί μαθητές δραστηριοποιούνται και δημιουργούν, αποδεικνύοντας ότι πολλές φορές, προκειμένου να αναδειχθούν τα τάλαντα που χαρίζει ο Θεός στον καθένα, αρκεί να υπάρξει το κατάλληλο ερέθισμα.

Έτσι, στον φετινό Διαγωνισμό συμμετείχαν 206 μαθητές από το σύνολο των Δημοτικών Σχολείων του Νομού. Το θέμα της Έκθεσης ήταν : «Σ’ ένα διάλειμμα σε κάποια γωνία του σχολείου σου, τρία παιδιά δείχνουν επιθετικές διαθέσεις σ’ ένα συμμαθητή σου και μάλιστα, ένας τους τον σπρώχνει και σηκώνει το χέρι του να τον χτυπήσει. Πριν καλά καλά περάσουν λίγα δευτερόλεπτα και οι τρεις τους χτυπούν τον συμμαθητή σου. Πώς αισθάνεσαι και πώς σκέφτεσαι ν’ αντιδράσεις;».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων