06/02/2020 06/02/2020 Αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00, θα τελεστεί πάνδημη αρχιερατική αγρυπνία στο παγωμένο από τις χαμηλές θερμοκρασίες Χιλιόδενδρο προς τιμήν του Αγίου Ιερομάρτυρος Βασιλείου, που πρόσφατα αγιοκατατάχτηκε από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο. Μάλιστα, τα ιερά λείψανα θα τεθούν σε λάρνακα που θα παραμείνει στον Ναό προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών. Παρακάτω θέτουμε ορισμένες φωτογραφίες...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 19:38

Μια σεπτή προετοιμασία προσκύνησης

Διαδώστε:
Μια σεπτή προετοιμασία προσκύνησης

Αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00, θα τελεστεί πάνδημη αρχιερατική αγρυπνία στο παγωμένο από τις χαμηλές θερμοκρασίες Χιλιόδενδρο προς τιμήν του Αγίου Ιερομάρτυρος Βασιλείου, που πρόσφατα αγιοκατατάχτηκε από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο.

Μάλιστα, τα ιερά λείψανα θα τεθούν σε λάρνακα που θα παραμείνει στον Ναό προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών.

Παρακάτω θέτουμε ορισμένες φωτογραφίες από την ετοιμασία της λάρνακας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Ιερείς της Μητροπόλεως, ενώ ταυτόχρονα ψάλθηκε η Παράκληση του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων