02/05/2024 02/05/2024 Ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος δέχθηκε, τη Μεγάλη Τρίτη, την επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Στρατού Καστοριανό Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Κωστίδη. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Αρχηγό στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καστοριά, την οποία επισκέπτεται πρώτη φορά μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ως Αρχηγός του ΓΕΣ. Ο Σεβασμιώτατος κ. Καλλίνικος ο...
02 Μαΐου, 2024 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2024 - 9:39

Ο Αρχηγός ΓΕΣ στον Μητροπολίτη Καλλίνικο, στην ιδαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά

Διαδώστε:
Ο Αρχηγός ΓΕΣ στον Μητροπολίτη Καλλίνικο, στην ιδαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά

Ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος δέχθηκε, τη Μεγάλη Τρίτη, την επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Στρατού Καστοριανό Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Κωστίδη.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Αρχηγό στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καστοριά, την οποία επισκέπτεται πρώτη φορά μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ως Αρχηγός του ΓΕΣ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Καλλίνικος ο οποίος είχε παραστεί στην παράδοση-παραλαβή των νέων καθηκόντων στην Σχολή Ευελπίδων στην Αθήνα, του ευχήθηκε για μια ακόμα φορά και τον συνεχάρει ενώ του ανέφερε ότι η Καστοριά και το χωριό του καυχώνται για αυτόν.

Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και συμβολικά δώρα.

 

30-4-2024Ὁ Ἀρχηγὸς ΓΕΣ στὸν Ποιμενάρχη τῆς πατρίδας του, τήν Καστοριά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων