14/03/2023 14/03/2023 Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 ο Μητροπολίτης Καστoρίας κ. Καλλίνικος, επισκέφθηκε την Φλώρινα, όπου μεταξύ άλλων ευχήθηκε έτη πολλά στον επιχώριο ποιμενάρχη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.Θεόκλητο για τα ονομαστήριά του. Κατά την επίσκεψή του, ο Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήριο Βόσδου, τον Δήμαρχο Φλωρίνας κ. Βασίλειο Γιαννάκη καθώς και...
14 Μαρτίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 18:13

Ο Καστορίας Καλλίνικος ευχήθηκε έτη πολλά στον Φλωρίνης Θεόκλητο για τα ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Ο Καστορίας Καλλίνικος ευχήθηκε έτη πολλά στον Φλωρίνης Θεόκλητο για τα ονομαστήριά του

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 ο Μητροπολίτης Καστoρίας κ. Καλλίνικος, επισκέφθηκε την Φλώρινα, όπου μεταξύ άλλων ευχήθηκε έτη πολλά στον επιχώριο ποιμενάρχη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.Θεόκλητο για τα ονομαστήριά του.

Κατά την επίσκεψή του, ο Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήριο Βόσδου, τον Δήμαρχο Φλωρίνας κ. Βασίλειο Γιαννάκη καθώς και με την προισταμένη Αρχαιοτήτων κ. Χριστίνα Ζιώτα, με τους οποίους συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.Τέλος επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεοκλήτου για να του ευχηθεί και να ζητήσει την ευχή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων