08/02/2019 08/02/2019 Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο “LIMNEON” στις 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6.00 μ.μ. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα “Παλαιοί και σύγχρονοι Άγιοι”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:02

Ο Μητρ.Μεσογαίας κ.Νικόλαος στην Καστοριά

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Μεσογαίας κ.Νικόλαος στην Καστοριά

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο “LIMNEON” στις 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6.00 μ.μ.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα “Παλαιοί και σύγχρονοι Άγιοι”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό από την αλλαγή αμφίων και λάρνακας του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στην Ιερά Μονή Αγίου Σάββα στα Ιεροσόλυμα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για την Τράπεζα Αγάπης της τοπικής μας Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων