29/09/2022 29/09/2022 Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε το κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Καστορίας, όπου τον υποδέχθηκαν τον ξενάγησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Δοκόπουλος και η Διευθύντρια κ. Βίκυ Κακαρέσκου. Ο ιεράρχης ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες αυτές του Δήμου και για την εργασία...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 17:11

Ο Μητροπολίτης Καστορίας ξεναγήθηκε στις δομές Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καστορίας ξεναγήθηκε στις δομές Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε το κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Καστορίας, όπου τον υποδέχθηκαν τον ξενάγησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Δοκόπουλος και η Διευθύντρια κ. Βίκυ Κακαρέσκου.

Ο ιεράρχης ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες αυτές του Δήμου και για την εργασία τους. Επίσης επισκέφθηκε την ιματιοθήκη του Δήμου, που είναι οργανωμένη και βοηθά πολλούς πολίτες που έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων