18/08/2022 18/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος παραβρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2022 στην τιμητική εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Καστορίας για τις δύο χρυσές παγκόσμιες πρωταθλήτριες εφήβων και νεανίδων της κωπηλασίας Ευαγγελία Αναστασιάδου και Στυλιανή Νάτσιουλα. Την εκδήλωση προλόγισε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Δημήτριος Φωτιάδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, ο Δήμαρχος Καστορίας...
18 Αυγούστου, 2022 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2022 - 18:59

Ο Μητροπολίτης Καστορίας με τις «χρυσές» Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες Ε. Αναστασιάδου και Σ. Νάτσιουλα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καστορίας με τις «χρυσές» Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες Ε. Αναστασιάδου και Σ. Νάτσιουλα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος παραβρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2022 στην τιμητική εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Καστορίας για τις δύο χρυσές παγκόσμιες πρωταθλήτριες εφήβων και νεανίδων της κωπηλασίας Ευαγγελία Αναστασιάδου και Στυλιανή Νάτσιουλα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Δημήτριος Φωτιάδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, ο Δήμαρχος Καστορίας κ. Ιωάννης Κορεντσίδης, οι δύο Βουλευτές του Νομού κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας και κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Π.Δ.Μ κ. Γρηγόριος Γρηγοριάδης. και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καστοριανών Νέας Υόρκης κ. Δαμιανός Σιώκης.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τις δύο Πρωταθλήτριες και όλους τους αθλητές και τους παράγοντες και προσέφερε στον Όμιλο μια εικόνα του αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως, ο οποίος είναι προστάτης των Γυμναστών, αναφέροντας και την άποψή του για τους γυμναστικούς συλλόγους.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου, οι δύο Πρωταθλήτριες, συνοδευόμενες από τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτριο Φωτιάδη και τον έφορο κωπηλασίας στον Ν.Ο.Κ κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο στο γραφείο του, όπου συζήτησαν επί μακρόν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων τον τρόπο που μπορεί η Ιερά Μητρόπολη να συμπαρασταθεί στον καλό αγώνα των αθλητών του Ομίλου.

Ο Σεβασμιώτατος χάρισε στις δύο Πρωταθλήτριες δύο βιβλία του Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου που αναφέρονται στην άσκηση και την άθληση του σώματος και στους αθλητικούς αγώνες και από ένα συμβολικό δώρο, με τις πατρικές του ευχές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων