22/04/2023 22/04/2023 Την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 21 Απριλίου 2023, το απόγευμα, ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε τον Μελά, όπου στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, συναντήθηκε με τα παιδιά των δύο κοινοτήτων, Μελά και Άνω Μελά, και με τους γονείς τους. Ο Σεβασμιώτατος είπε ότι εκτιμά πολύ τα ακριτικά και ιστορικά χωριά, ιδιαιτέρως τα Κορέστεια και...
22 Απριλίου, 2023 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2023 - 14:16

Ο Μητροπολίτης Καστορίας στον Μελά – Συνάντηση με παιδιά και κατοίκους (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καστορίας στον Μελά – Συνάντηση με παιδιά και κατοίκους (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 21 Απριλίου 2023, το απόγευμα, ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε τον Μελά, όπου στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, συναντήθηκε με τα παιδιά των δύο κοινοτήτων, Μελά και Άνω Μελά, και με τους γονείς τους.

Ο Σεβασμιώτατος είπε ότι εκτιμά πολύ τα ακριτικά και ιστορικά χωριά, ιδιαιτέρως τα Κορέστεια και τον Μελά, όπου βλέπει στα μάτια των παιδιών τους την ζωηράδα και την ευγένεια. Μίλησε στα παιδιά καταλλήλως για την εορτή του Πάσχα, τσούγκρισε μαζί τους το κόκκινο αυγό και τους μοίρασε ευλογίες που είχε φέρει μαζί του.

Επίσης, συζήτησε με τους γονείς για την ζωή στο χωριό και για τους αγώνες και τις αγωνίες τους να κρατηθούν σε αυτό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων