05/02/2021 05/02/2021 Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 συμπληρώνονται 40 ημέρες από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ. Έτσι, σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Καστορίας, θα τελεσθεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αοιδίμου και μακαριστού Μητροπολίτου, προκειμένου να μπορέσουν να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από την πανδημία του Covid-19. Εκ μέρους...
05 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2021 - 23:03

Οι Καστοριανοί στις εκκλησίες για τον μακαριστό Σεραφείμ

Διαδώστε:
Οι Καστοριανοί στις εκκλησίες για τον μακαριστό Σεραφείμ

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 συμπληρώνονται 40 ημέρες από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ.

Έτσι, σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Καστορίας, θα τελεσθεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αοιδίμου και μακαριστού Μητροπολίτου, προκειμένου να μπορέσουν να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από την πανδημία του Covid-19.

Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως, παρακαλούνται όλοι να συμμετάσχουν προσευχητικά στην επιμνημόσυνη ακολουθία, καταθέτοντας ένα μικρό αντίδωρο οφειλής και σεβασμού στο δώρο της πατρικής του αγάπης και της θεοφιλούς του αγωνίας επί 24 συναπτά έτη για τους αγαπητούς του Καστοριανούς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων