08/05/2019 08/05/2019 Παρουσία πλήθος πιστών, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, τίμησε και εόρτασε την Κυριακή του Θωμά, τη Σύναξη της Παναγίας της Γράμμουστας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή των Εφημερίων του Ιερού Ναού. Αμέσως μετά, τελέσθηκε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος της Παναγίας...
08 Μαΐου, 2019 - 20:10

Πλήθος κόσμου τίμησε την Παναγία της Γράμμουστας

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου τίμησε την Παναγία της Γράμμουστας

Παρουσία πλήθος πιστών, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, τίμησε και εόρτασε την Κυριακή του Θωμά, τη Σύναξη της Παναγίας της Γράμμουστας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή των Εφημερίων του Ιερού Ναού. Αμέσως μετά, τελέσθηκε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Γραμμουστιανής στους δρόμους του Άργους Ορεστικού προς ευλογία και αγιασμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων