11/02/2023 11/02/2023 Αφίχθη στην πόλη της Καστοριάς και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Άργους Ορεστικού, ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Τον κ. Παυλόπουλο μαζί με την σύζυγό του, υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος και ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο οποίος του πρόσφερε συμβολικά δώρα. Αμέσως μετά ο πρ. ΠτΔ, επισκέφθηκε το...
11 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2023 - 12:19

Στην Καστοριά ο Προκόπιος Παυλόπουλος – Συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Καλλίνικο

Διαδώστε:
Στην Καστοριά ο Προκόπιος Παυλόπουλος – Συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Καλλίνικο

Αφίχθη στην πόλη της Καστοριάς και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Άργους Ορεστικού, ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Τον κ. Παυλόπουλο μαζί με την σύζυγό του, υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος και ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο οποίος του πρόσφερε συμβολικά δώρα.

Αμέσως μετά ο πρ. ΠτΔ, επισκέφθηκε το Μητροπολιτικό Μέγαρο και είχε συζήτηση με τον Μητροπολίτη Καστορίας, εν΄ όψει της σημερινής Ημερίδας.

Ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε την χαρά του που βρίσκετε στην αγαπημένη του Καστοριά, σε ένα τόπο οικείο γι΄αυτόν.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων