19/11/2021 19/11/2021 Στα στενά σοκάκια της παραδοσιακής συνοικίας του Ντολτσού κοντά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο περπάτησε σήμερα ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους περιπατητές συνοδευόμενος από τους π. Στέφανο και π. Μιχαήλ ενώ επισκέφθηκε και τον Άγιο Νικόλαο Πετρίτη, μεταβυζαντινό ναό του 17ου αιώνος, στον οποίο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης με την εποπτεία...
19 Νοεμβρίου, 2021 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2021 - 14:55

Στις εκκλησίες και τις γειτονιές της Καστοριάς ο Μητροπολίτης Καλλίνικος

Διαδώστε:
Στις εκκλησίες και τις γειτονιές της Καστοριάς ο Μητροπολίτης Καλλίνικος

Στα στενά σοκάκια της παραδοσιακής συνοικίας του Ντολτσού κοντά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο περπάτησε σήμερα ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους περιπατητές συνοδευόμενος από τους π. Στέφανο και π. Μιχαήλ ενώ επισκέφθηκε και τον Άγιο Νικόλαο Πετρίτη, μεταβυζαντινό ναό του 17ου αιώνος, στον οποίο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης με την εποπτεία της αρχαιολογικής υπηρεσίας και χρηματοδότηση ιδιώτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων