05/01/2023 05/01/2023 Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε τα συνοριακά Φυλάκια της Κρυσταλλοπηγής, της Ιεροπηγής και της Διποταμίας. Η επίσκεψη έγινε με την ευκαιρία των εορτών του Δωδεκαημέρου και της αρχής του νέου έτους. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους αξιωματικούς και με τους οπλίτες και προσέφερε στα Φυλάκια κάποια δώρα. Το φυλάκιο...
05 Ιανουαρίου, 2023 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 9:10

Στο Φυλάκιο Κρυσταλλοπηγής ο Μητροπολίτης Καστορίας με τον Αρχηγό ΓΕΣ

Διαδώστε:
Στο Φυλάκιο Κρυσταλλοπηγής ο Μητροπολίτης Καστορίας με τον Αρχηγό ΓΕΣ

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε τα συνοριακά Φυλάκια της Κρυσταλλοπηγής, της Ιεροπηγής και της Διποταμίας.

Η επίσκεψη έγινε με την ευκαιρία των εορτών του Δωδεκαημέρου και της αρχής του νέου έτους. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους αξιωματικούς και με τους οπλίτες και προσέφερε στα Φυλάκια κάποια δώρα.

Το φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, τον οποίον συνόδευαν οι Αντιστράτηγοι Άγγελος Χουδελούδης Διοικητής της 1ης Στρατιάς με έδρα την Λάρισα και Σωτήριος Κωστάκογλου Διοικητής του Γ´ Σώματος Στρατού με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Παρούσα στο Φυλάκιο αυτό ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη.

Ο Στρατηγός αντήλλαξε προσφωνήσεις και συμβολικά δώρα με τον Σεβασμιώτατο, με κεντρικό μήνυμα την ενότητα της Πατρίδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων