09/12/2020 09/12/2020 Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος εισήχθη το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης παρουσίασε συμπτώματα και υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του και ως εκ τούτου εισήχθη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως...
09 Δεκεμβρίου, 2020 - 7:47
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2020 - 9:02

Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Καστορίας

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Καστορίας

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος εισήχθη το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης παρουσίασε συμπτώματα και υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του και ως εκ τούτου εισήχθη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας

Ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας κ.Σεραφείμ, εκτελώντας τα ποιμαντικά του καθήκοντα, προσβλήθηκε από τον Covid-19. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική. Η σκέψη και η προσευχή του αγκαλιάζουν διαρκώς την αγαπημένη του Καστοριά και τον πονεμένο λαό της. Παρακαλούμε το ευσεβές ποίμνιο να συνεχίσει να προσεύχεται για τους ασθενείς του κορονοϊού και να συμπεριλάβει στις θερμές προσευχές και τον ταπεινό ποιμένα της Καστοριάς. Με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και με πνεύμα μετάνοιας και ενότητας, δίνουμε τον κοινό αγώνα κατά της επιδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων