17/11/2021 17/11/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος απρόσμενα τον επισκέφθηκε, τρεις ημέρες μετά την Ενθρόνισή του, προκειμένου να συζητήσουν τη συνεργασία των φορέων εκπροσωπούν, με κοινό στόχο την ευημερία των πολιτών της Καστοριάς. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα, με...
17 Νοεμβρίου, 2021 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2021 - 14:25

Στον Δήμαρχο Καστοριάς ο Μητροπολίτης Καλλίνικος

Διαδώστε:
Στον Δήμαρχο Καστοριάς ο Μητροπολίτης Καλλίνικος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος απρόσμενα τον επισκέφθηκε, τρεις ημέρες μετά την Ενθρόνισή του, προκειμένου να συζητήσουν τη συνεργασία των φορέων εκπροσωπούν, με κοινό στόχο την ευημερία των πολιτών της Καστοριάς.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα, με τον Σεβασμιώτατο να παραδίδει στον Δήμαρχο μία Αγιογραφία του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης. Από την πλευρά του, ο κ. Κορεντσίδης ευχήθηκε για άλλη μία φορά στον νέο Ποιμενάρχη της Καστοριάς, ο Θεός να του δίνει δύναμη για να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων