04/09/2019 04/09/2019 Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ έλαβαν ο νέος Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ι. Κορεντσίδης, οι νέοι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς επισκεπτόμενοι την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας. Ο Σεβασμιώτατος χαρακτήρισε ως το καλύτερο δώρο που του έχει γίνει κατά την έως σήμερα αρχιερατεία Του, την επίσκεψη των νεοεκλεγέντων...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:03

Στον Μητρ. Καστορίας η νέα Δημοτική Αρχή

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Καστορίας η νέα Δημοτική Αρχή

Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ έλαβαν ο νέος Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ι. Κορεντσίδης, οι νέοι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς επισκεπτόμενοι την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας.

Ο Σεβασμιώτατος χαρακτήρισε ως το καλύτερο δώρο που του έχει γίνει κατά την έως σήμερα αρχιερατεία Του, την επίσκεψη των νεοεκλεγέντων Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά».

Ο Δήμαρχος κ. Ι. Κορεντσίδης σύστησε τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, σημείωσε για μία ακόμη φορά ότι απαιτείται η συνένωση και η αλληλοβοήθεια όλων των δυνάμεων του τόπου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους για να οδηγήσουμε το Δήμο Καστοριάς και την περιοχή μας γενικότερα σε νέους δρόμους ανάπτυξης και προοπτικής.

Ιδιαίτερη στιγμή, η παρουσίαση από τον Σεβασμιώτατο ενός σπανιότατου, μοναδικού στο είδος του Κώδικα, που φυλάσσεται στο σκευοφυλάκιο του Ιερού Επισκοπείου, για το οποίο τόνισε την ανάγκη αναδείξεως του, μαζί και με πολλά κειμήλια που υπάρχουν ακόμη στην περιοχή μας.

Ο Σεβασμιώτατος ανταπέδωσε την επίσκεψη, αφού επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της Καστοριάς στη φυσική του έδρα, στο Δημαρχείο όπου είχαν μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

Επίσης παραβρέθηκε στην αλλαγή ηγεσίας στην Αντιπεριφέρεια της Καστοριάς, όπου ευχήθηκε και μίλησε με θερμά λόγια, τόσο για τον νεό Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο Σαββόπουλο, όσο και για τον απερχόμενο κ. Σωτήριο Αδαμόπουλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων