01/03/2024 01/03/2024 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο πραγματοποίησε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Σπανούδης την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024. Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής συζήτησε με τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος του ευχήθηκε τα δέοντα για τα νέα του υψηλά καθήκοντα. Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή μια μεταξοτυπία...
01 Μαρτίου, 2024 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 21:01

Στον Μητροπολίτη Καστορίας ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Καστορίας ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο πραγματοποίησε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Σπανούδης την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής συζήτησε με τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος του ευχήθηκε τα δέοντα για τα νέα του υψηλά καθήκοντα.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή μια μεταξοτυπία του ήρωα Παύλου Μελά, ένα βιβλίο του και ένα λεύκωμα με όλες τις σημαντικές αγιογραφίες από τα «Ρωμέικα» Παρεκκλήσια της Καστοριάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων